Trädgårdsanläggning Göteborg

Trädgårdsanläggning Göteborg

Vi kan allt om trädgårdsanläggning Göteborg. Vi på Ormås trädgårdservice är din professionella partner inom markentreprenader med många års erfarenhet och yrkeskunnande.

Vårt företag finns i Mölndal och består av sex medarbetare, samtliga har lång erfarenhet och bred expertis när det gäller växter och markentreprenad. Vi vet vad som passar precis din trädgård för ett vackert och hållbart resultat. Vi kan det mesta gällande trädgårdsanläggning Göteborg.

Ormås Trädgårdsservice är miljödiplomerade av Göteborgs Kommun. Detta innebär att vi följer en specifik miljöpolicy. Syftet med vår miljöpolicy är att ge en hälsosam miljö till våra anställda, våra kunder samt till allmänheten. Vi är noga med att se till så att alla våra fordon är miljöanpassade och vi använder enbart drivmedel som är miljögodkända.

Vi är stolta vinnare av Mölndals kommuns miljöpris år 2005.

Vi erbjuder en rad olika tjänster utöver trädgårdsanläggning Göteborg och samtliga tjänster finns listade på vår hemsida. Det underlättar att bara behöva anlita ett företag om du behöver hjälp med mer än trädgårdsanläggning Göteborg.

Det kan handla om totalentreprenader från helt orörd mark till färdig mark och arbeten rörande vatten och avlopp.

Det finns en rad olika fördelar med att vända dig till Ormås trädgårdsservice.

Samtliga medarbetare har många års erfarenhet och yrkeskunnande. Vi brinner för vårt arbete och det märks på det färdiga resultatet. Vår personal är kompetent och ansvarsfull och vi hjälper dig alltid att komplettera arbetet senare om det skulle behövas.

Vi utför grundarbetet när det gäller markentreprenad med största noggrannhet. Vi vet att det är viktigt med ett grundligt utfört arbete redan i början för att din trädgårdsanläggning Göteborg ska hålla högsta kvalitet många år framöver. Vi har goda kunskaper om växter och var de passar vilket bidrar till en vacker och grönskande trädgård där växterna mår som bäst.

Vi på Ormås trädgårdsservice har en bra maskinpark och utförlig utrustning samt ett bra nätverk av professionella underleverantörer vilket är viktigt för att få kvalitetssäkrade produkter. Vi kan garantera dig det bästa inom trädgårdsanläggning och markentreprenad.

Skicka in din offertförfrågan

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer

  Ämne

  Ditt meddelande

  Välkommen in på ett möte och en kopp kaffe!